Sportoase Groot Schijn: 2021 ziet er veelbelovend uit!

Op 8 december 2020 brachten we samen met Stad Antwerpen een bezoek aan de indrukwekkende werf van Sportoase Groot Schijn te Deurne.

Burgemeester Bart De Wever, Schepen van Sport Peter Wouters en districtsburgemeester Tjerk Sekeris waren van op de eerste rij getuigen van een bouwproject dat enorm professioneel evolueert. Dag en nacht werkt een geweldige ploeg in weer en wind, zodat er niet veel -of zelfs niets- te merken is van de eventuele achterstand door het Covid-virus.

Zowel de verschillende zwemhallen, de fitnessruimte als de verschillende ijspistes krijgen vorm. Het volledige glijbanencomplex vraagt nu al om stromend water en zelfs de eerste tekenen van afwerking konden we waarnemen. 

Zowel in de bouw als in de uitbating pakt Sportoase uit met technieken uit de toekomst. Denk maar aan het 3D-printen van betonstructuren of de chloorarme installatie die dit zwemparadijs zal voorzien van proper water. Ook niet te vergeten is de halve looping waarvan jong én oud talloze keren zal genieten!

2021, wij zullen er staan!

Sportoase Groot Schijn, Antwerpen

Image

Gepubliceerd in: Blog

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en promoties

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief! Vul hieronder je e-mailadres in en kies de vestiging waarvan je de nieuwsbrief wenst te ontvangen.

Meer blog artikelen