Zwem & loop tijdens de ZWEMLOOP van Sportoase Montaignehof

Sportoase Montaignehof organiseert opnieuw een sportief evenement: een zwemloop! Deze vindt plaats op zondag 2 juni 2024, vanaf 14u. Ook voor de kinderen is er wat! Ben je tussen de 10 - 15 jaar? Dan kan je ook deelnemen aan onze Kids Zwemloop om 13u. 

De wedstrijd zal plaatsvinden in en rond het zwembad van Sportoase Montaignehof in Lanaken.

De zwemloop bestaat uit 500m zwemmen en 5km lopen. Voor de kinderen zijn de afstanden 200m zwemmen en 2,5km lopen. Belangrijk om te weten: het zwem- en loopgedeelte zijn NIET aaneensluitend. Dat wilt zeggen dat men zich rustig kan omkleden en opwarmen voor het lopen. Maar ook dat je niet hoeft te doseren, maar bij beide disciplines all out kan gaan!

Er wordt met 2 personen per baan gezwommen. Vervolgens start men met het lopen op het parcours rond de site.

Nog nooit eerder een sportwedstrijd meegedaan, maar je wilt het wel eens proberen? Dan is dit nu je kans om eens een mee te maken.

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de volgende gegevens:

  • Naam + voornaam
  • Gsm-nummer
  • Geschatte zwemtijd
  • Leeftijd

Inschrijven kan vanaf 15 april tem 26 mei of tot het volledig volzet is, want vol is vol. De inschrijvingsprijs bedraagt €10 en mag gestort worden op het rekeningnummer BE09 0689 0970 7857 met de vermelding: “naam + sprinttriatlon SML”.

Wie zich inschrijft, ontvangt in de week van de zwemloop een mail met gedetailleerde informatie.

Image

Bereikbaarheid:

Montaignehof 1, 3620 Lanaken

Kom je met de fiets? Zo ben je meteen opgewarmd. Er zijn voldoende fietsenstallingen rond de site.

Kom je van wat verder en verkies je met de auto te komen? Je kunt de wagen parkeren op onze parking van de site. Er is genoeg parkeerplaats voorzien. 

Hopelijk zien we jullie op zondag 2 juni! Als je niet wenst deel te nemen, kom dan zeker supporteren voor onze deelnemers langs de zijlijn. Tot dan!


Gepubliceerd in: Blog

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en promoties

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief! Vul hieronder je e-mailadres in en kies de vestiging waarvan je de nieuwsbrief wenst te ontvangen.

Meer blog artikelen